Nettitilaus

Voit tehdä tilauksen helposti nettitilauksena tästä.

Toimitamme tuotteet Tampereen varastolta kaikkialle Suomeen postitse joko kirjepostilla tai postipakettina.

Jos tilaat yhden tai muutaman Reelstrapin, toimitamme ne kirjerasiassa, jolloin toimituskulu Suomeen 4.95 eur. Kun tilaat Reelstrapit 25 kpl rasioissa, niin lähetämme toimituksen postipakettina, jonka posti tuo perille saakka. Toimituskulu postipakettina Suomeen 13 eur.

Tässä nettikaupassa hyväksymme maksutavoiksi; pankkikortti(Debit card), luottokortti (Visa, Mastercard, Discovery, American Express) ja PayPal tili. Maksutapahtumat käsitellään turvallisen PayPal järjestelmän kautta.

Jos haluat maksutavaksi verkkopankkimaksun tai Klarna laskun, niin voit tehdä tilauksen Pauner mycashflow nettikaupassa osoitteessa https://pauner.mycashflow.fi/

  >> Siirry Pauner mycashflow nettikauppaan

Yritysasiakkaat ja virastot voivat tehdä isojen erien tilaukset myös sähköpostitse ostotilauksena osoitteeseen: info(at)pauner.fi

Reelstrap

Reelstrap on käytännöllisin ratkaisu pitää mukana työpaikan ID-korttia  ja avainta. Reelstrapissä voit tarvittaessa pitää myös puhelinta tai USB-muistitikkua.

Reelstrap - 25 kpl rasia

Tämä pakkaus sisältää 25 kpl Reelstrap tuotteita. Kun tilaat tässä 25 kpl rasiassa, niin kappalehinta on vain 15,72 eur/kpl sis. ALV24% ( = 12,68 ALV0%)

Korttipidike kahdelle kortille

Tämä korttipidikkeeseen sopii kaksi pankkikortin kokoista muovikorttia, joko pysty- tai vaakamallista.

iPhone 6 suojakuori lompakkokotelo ja Reelstrap

Lompakkokotelo ja Reelstrap yhdistelmä tarjoaa käytännöllisimmän ratkaisun kuljettaa yhdessä kaikki tärkeimmät tarvikkeesi; puhelin, avaimet, pankkikortit ja työpaikan kulkukortti. Näin sinulla on aina mukana kaikki tarpeellinen eikä lompakko tai avaimet pääse unohtumaan kotiin.

iPhone 6 plus suojakuori lompakkokotelo ja Reelstrap

iPhone 6 plus lompakkokotelossa on paikka seitsemälle kortille. Aukeava korttikansi suljetaan nepparilla, joten kortit ei pääse tipahtamaan. Kun tarvitset korttia, niin voit helposti ottaa sen kotelosta.