iphone lompakkokotelo

Olemme kehittäneet Reelstrapin lisävarusteeksi uudenlaisen lompakko suojakotelon iPhone 6 puhelimelle. Tämä uutuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuljettaa mukana helposti kaikki tärkeimmät tarvikkeesi; iPhone puhelin, avaimet, pankkikortit ja työpaikan kulkukortti.

Voit kiinnittää DangleCase lompakkokotelon helposti Reelstrapiin metallisella kiinnityskoukulla. Voit käyttää Reelstrapiä ja lompakkokoteloa yhdessä tai erikseen, kuten tavallistakin lompakko-puhelinkoteloa.

DangleCase lompakkokotelossa on erillinen korttikansi, jonka voi sulkea nepparilla, jolloin kortit eivät pääse tipahtamaan ja kortit pysyvät hyvin tallessa. Kun tarvitset pankkikorttia, niin voit helposti ottaa kortin kotelosta.

Kun sinun Iphone on lompakkokotelossa, joka on liitetty Reelstrapiin, niin puhelimesi kulkee sujuvasti mukana joko kaulanauhana tai olkanauhana. Tällöin puhelin ei pääse tipahtamaan tai hukkumaan.

iphone 6s lompakkokotelo

Pauner(TM) lompakkokotelossa iPhone 6 versioon mahtuu viisi korttia ja iPhone 6 plus versioon seitsemän korttia.

iphone suojakuori

Aukeava korttikansi suljetaan nepparilla, joten kortit eivät pääse tipahtamaan kotelosta. Tasainen suojakansi suojaa puhelimen näyttöä.

iphone 6 suojakuori

Lompakkokotelon kannessa on magneettinen sulkijaläppä, joten kansi on helppo avata ja sulkea.