mobilephone_case_danglecase-rs

Danglecase

  • Is je telefoon wel eens uit je handen op de grond gevallen en gebroken? Met een beetje pech is het scherm van de telefoon dan gebarsten. De elektronische componenten binnenin kunnen beschadigd raken door een val op de vloer.
  • Of ben je je telefoon kwijt geraakt doordat hij, bijvoorbeeld in een taxi, uit je zak is gevallen?
  • Is het wel eens gebeurd dat je je telefoon niet snel genoeg kon opnemen omdat hij in je zak of je tas zat?

Wij hebben een nieuw product ontwikkeld dat deze problemen verhelpt: de nieuwe combinatie van DangleCase en Reelstrap! 

De beschermende houder DangleCase voor mobiele telefoons wordt aan de achterzijde van de telefoon bevestigd. Hij heeft een metalen beugel waarmee je de DangleCase aan de Reelstrap kunt bevestigen. Dat biedt een praktische oplossing, waarbij een draagkoord en zijlint gecombineerd worden. Het oprolsnoer kan gemakkelijk op de gewenste lengte worden ingesteld door op de knop van huis van de Reelstrap te drukken. Met de Reelstrap kun je je telefoon vóór je hangen als met een draagkoord of hem opzij hangen als bij een zijlint. Zo kan je telefoon niet vallen of verloren raken. Als de telefoon in de DangleCase-Reelstrap hangt, kun je hem gemakkelijk beantwoorden en hoef je hem ergens uit op te vissen. Eventueel kun je beide handen vrij houden tijdens een gesprek via de luidspreker, terwijl de telefoon vóór je hangt. Je kunt gemakkelijk een sms-bericht of de tijd bekijken als de telefoon in de DangleCase zit. Als je de navigatie gebruikt, kun je ook de kaart gemakkelijk bekijken op je telefoon, die in de DangleCase bevestigd is. De DangleCase is gemaakt van duurzaam plastic, dat de telefoon beschermt tegen krassen en barsten.

Zo kan je telefoon niet vallen of verloren raken.

De DangleCase kan gemakkelijk aan de Reelstrap worden bevestigd en ervan worden losgemaakt. Je kunt de DangleCase dus ook als een normale beschermende houder gebruiken. En als je de telefoon in de Reelstrap wilt hangen, hoef je de sluiting alleen in de sluitring te klikken.

De DangleCase is leverbaar voor de volgende telefoonmodellen: iPhone 5S, 5C, iPhone 6, iPhone 6plus en Samsung Galaxy S5.

De DangleCase biedt de gebruiker veel voordelen:

  • De telefoon vergezelt je gemakkelijk overal. Met name de kleding van vrouwen bevat doorgaans weinig zakken waar je de telefoon in kunt opbergen, dus dit nieuwe product lost het probleem op.
  • De telefoon kan niet uit je handen glippen en op de grond vallen. Menigeen heeft zijn telefoon wel eens laten vallen waardoor het scherm gebarsten is. Sommigen hebben het apparaat zelfs in het toilet laten vallen. De telefoon kan niet uit de DangleCase losraken en kan bijvoorbeeld niet in een taxi kwijt raken.
  • Je hoeft hem niet uit je zak of een tas op te vissen, dus een gesprek kan gemakkelijk beantwoord worden.
  • Desgewenst kun je handsfree bellen als de telefoon voor je hangt.
  • Met de ReelStrap kun je zo nodig ook de ID-kaart van de werkplek en sleutels meenemen.
  • Als je geen andere sluitingen nodig hebt, kun je die verwijderen. Je kunt de ReelStrap en de DangleCase desgewenst ook afzonderlijk gebruiken.
  • Je kunt gemakkelijk een sms-bericht of de tijd bekijken als de telefoon in de DangleCase zit.

 

ReelStrap patent, design reg. and copyright Pauner Oy(Ltd.). RCD 1152797(EU), FI 8406, United States Patent D623848, Australian Registered Design 330045, Design Registration in Norway No. 082317.